Rengöringsmedel makes me go OOOOH!

Här är mitt all time favourite rengöringsmedel. Jag har använt
det här i fleeera år. Mest för att det doftar gott. Egentligen så
har jag inte brytt mig om hur bra det är? Vadå, det är ju Ajax
liksom så då borde det väl vara bra… eller?

Jag har använt Ajax original nu i säkert 20 år. WHAT? Men på riktigt, vet ni hur sjukt det känns att säga 20 år!? Jag är väl inte ens äldre än det känns det som… Anyway, jag har använt det i alla år. Jag har väl tagit några avstickare och provat andra sorter men alltid fallit tillbaka till mitt goddoftande rengöringsmedel. Ajax och jag, vi har gått hand i hand på städandets väg, vi har haft våra duster. Jag har inte orkat städa och Ajax har stått och sett ledsen ut där i städskåpet. Men vi har alltid strålat samman igen för en härlig städsession.

Nu har jag blivit påverkad av reklamen. Helt klart. Jag erkänner. Jag har åkt dit så det bara smäller om det. Jag har totalt fallit offer för detta mediamos som tutas i oss på daglig basis. Det pressas in, det tjatas in, det sjung och stojjas in i form av alla former av reklam. BANG sa det så åkte jag dit. Det sa CILLIT BANG t.o.m.

Jag köpte mig 2 flaskor. Det skulle vara en av-
kalkningstjossan och sen en avfettningstjossan.
Det blev 2 abkalkningstjossan. Jag måste ha blivit
så till mig i trasorna när jag stod där och kände på
alla dessa lila flaskor med orden CILLIT BANG!

Så nu har jag såna här hemma. Kalktjossan är GRYYYYYYM. Ämen det är så inihelvetes bra så dom får SKRIKA ut det där CILLIT BANG… OCH SMUTSEN ÄR VÄCK hur mycket dom vill i framtiden. Dom har rätt! Det känns inte heller lika frätande som CITEK så jag är tvärnöjd. Nu går jag och smeker min lila flaska och längtar till jag ska få attackera detta vita kalkäckel som fyller våra badrum och handfat. Det ba försvinner alltså!

Nu är jag så sugen på att köpa det där fetttjossan oxå. Det måste ju vara grymt på spisen, fläkten och allt annat som blir flåttigt. Tänk och spreja på fläktfan och de ba försvinner i ett nafs. Herregud vilken tillfredsställelse. Är det bättre än sex? Eller är det bara så man är rädd att det ska bli?! 🙂

Sen hände en till grej, det är lika bra jag erkänner. Jag gick på en till grej! Den rosa lilla bruken som reklamfilmen är så jävla dåligt dubbad ni vet. Hon babblar på och det ser ut som munnen bara går och nån annan pratar. Skitdåligt. Finns det verkligen ingen svensk som vill göra reklamfilmen så det passar med snacket. Ok, det var off the record.

Den här burken står och väntar på att få bli använd
imorgon då det ska tvättas i huset. Jag är så jäkla
nyfiken alltså? Kommer det att funka? Får jag bort
alla spaghettifläckar på Milos kläder? Får jag det?

Ja, imorn är det upp till bevis din snicksnack tant i reklamen. Imorn ska du bekänna färg. Är det så bra som du säger. Milo som kan vara nersålkad efter att ha fått nya rena kläder efter 3 minuter… DET är en utmaning. Det är spaghettisås, det är flåttfläckar som skulle få Kristina Lugns hår att springa och gömma sig. Ni anar inte hur flåttiga hans kläder kan vara. Han ÄLSKAR smör och drar tummen jämsmed mackan, stoppar i munnen, hummar lite och så torkar han resten på tröjan och byxan. Ibland i håret! Ja, så ni kan ju hajja. Kommer det att funka?

Jäklar vad jag längtar till imorgon bitti när jag ska hälla i en skopa av VANISH. Tänk spänningen när jag öppnar tvättmaksinsluckan och får slita ut hans ljusblåa tröja och se om spaghettifläcken är VÄCK?!

Ja jäklar i gatan vilken skillnad det är på vad man längtar efter som 38 åring jämfört med när man var 25…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x