Gårdagen

Lördagsmys i en av våra soffor efter den långa
frukosten vi åt. Milo somnade i min famn, DET händer
inte ofta. Såå mysigt så jag knappt ville lägga honom
fast han svettades floder!


Jag och Milobebis bak i bilen där vi oftast får sitta.
Pubbeungarna tjafsar om platsen i fram så då brukar
jag sätta mig i bak så är i alla fall en ur leken! 🙂

Lunch intogs på IKEA. Milo åt en av sina favvisar.
Köttbular, potatis och sås. Till det fick man visst
dricka cocacola ur finglas, lyckan var total! Kolla in
husbandets tallrik, inte direkt LCHF. Men han håller
vikten ÄNDÅ!!! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Efter det begav vi oss av hem till syster för att titta
på ringen! Wiiieeee…. ja dom har förlovat sig och
hennes kille har friat! ♥♥♥ Kärleken, den kärleken♥♥
Sen blir det bröllop, och får inte jag bli tärna så kommer
jag aldrig mer prata med min syster, hon var det på
mitt nämligen! :))

Ok, det här vad det bjöds på. Dreggel… Jag som hade
en stor dag igår! Ja, jag hade min första fuskardag.
Men det gick inte så bra, tog en tugga sen kunde jag
inte äta mer!


”Ät inte då”
sa syrran. ”Ät inte om det inte känns bra” fortsatte hon. Det var bra, för då slutade jag. Det är konstigt det där. Man äter nästan för att man måste men jag fixade det inte bara! Jag har PMS. Ja ni kanske fattade det med tanke på förra inlägget. Men i alla fall så hade jag bestämt att igår var det dagen F. FUSKDAGEN. Jag skulle för första gången få äta nåt gott. Blev lite överrumplad när jag kom till syrran och hon bjöd på tårta.

”Men Tony måste vara med när jag fuskar första gången” sa jag. Muppigt, jag vet. Men det kändes högtidligt på nåt sätt. Jag ville att han skulle vara med när jag unnade mig. Men som sagt, det gick åt helvete med unnandet till en början. I skötväskan hade jag såna mums mums som vi köpt på IKEA. Tog en sån….

TUGG…….

…… smakar…..

….. det smakar som rinnande socker ligger i min mun. Det smakar bara socker. Men jag äter upp hela, och tycker att den mörka chokladen är skitgod. 🙂

På kvällen åt vi tacos, jag åt med skal. Riktiga taco tubes. MMMMMMMmmmmmm… så gott! Orkade en och en halv. Sen tog det stopp, skulle ha ätit chips oxå men det gick inte i. Kunde bara inte.Har nån kontig spärr tror jag. Fixar inte riktigt att gå helt utanför ramen. BRA Nina. Jag är skitglad för det, annars så kan det nog gå åt helsicke detta med LCHF.

Idag är jag i alla fall tillbaka på banan igen. Kör på som vanligt men ska gå lite mer strikt igen. Som jag gjorde den där veckan för ett tag sen, publicerade min matdagbok för den veckan här. Den ska jag köra.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FUCK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x