Måndagkväll

Den här lekparken är vi precis hemkomna ifrån. Den såg inte ut som
den gör på bilden här ovan, nej…. långt ifrån faktiskt! 🙁

Vi tog en tur utanför dörren idag, vi var faktiskt ute i nästan 2 timmar jag och Milo. Först matade vi fåglarna, hahahaha…. Jag tycker ju det är skitkul när man kastar en stor brödbit, typ en hel skiva bröd till fågelskocken. Har ni gjort det nångång? Det blir ju liksom vääääärldens hoolabalooo bland dom där pippisarna. Den som lyckas fånga den här brödbiten som är ungeäfr lika stor som fågelfan själv försöker springa iväg med den medan alla andra nafsar och typ brottas med den. Jag avslutade med en sån idag, kasta ut en hel skiva bröd. Men vet ni vad som hände, dom blev ju för fan rädda för skivan. Alla kastade sig åt varsitt håll och bildade en ring runt brödskivan. Till slut vågade sig en fram och då utbröt hoolabaloot. Jag skrattar ju högt jag! 🙂
Sen fick Milo promenera det längsta han nånsin gått, det går inte fort men jag tror han behövde röra på sig lite nu när han varit sjuk och bara varit hemma. Man stannar för varje buss, lastbil och traktor. Då kan det ta lite tid serru. Gööör inget, Milobebis älskar ju fordon av alla de slag och hade nog den bästa dagen på länge idag!
Vi gick till vår lekpark vi brukar vara i på somrarna. Jag tycker nästan det ser lite makabert ut med en lekpark på vintern. Det är så läskigt tomt på nåt sätt, inga barn och bara kallt och stelt överallt. Milo verkade skita i att hans morsa tyckte det såg makabert ut. Han lajja på i sommaranda och åkte rutschkanan och fladdra i snön. Lilla plutten, han behövde det. Mindre kul att jag glömde luren hemma och inte kunde ta en endaste bild. SMART!

Jaja, nu börjar klockan närma sig ”husbandet kommer hem dax”, höjdpunkten på dagen :). Jag ska ta tag i att skriva en ”att handla” lista. Det ska storhandlas till veckan och jag har ju som sagt matsedeln klar. Dock så är jag så suuuuuuuuuuuuuugen så jag går åt, måste göra nåt gottigottgott i LCHF väg om jag ska fixa den här periodens PMS. Den var grym denna gång känner jag. Mer om det senare… Annars laddar vi för lite TV. TV tablån ser ut såhär för mig ikväll:

18.30 Vänner (ledsnar aldrig) på femman
19.00 2 1/2 män på sexan
19.30 Halv åtta hos mig på fyran
20.00 Top model på trean
21.00 Top model på trean DUBBELAVSNITT!!

Så ser det ut. Men det är många frågetecken först. När somnar Milobebis. Läxor ska påbörjas. Sen den största frågan av alla, hur länge håller jag mig vaken!? Dubbelavsnittet av Top model kommer jag aldrig fixa, jag bara vet det!

Hoppas ni fixar det! 🙂 Ha en fin måndagkväll om vi inte hörs mer.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gårdagen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x