CHOCK

Hittade en gammal bild på husbandet och min svägerska Madde. Jag
blurrade bort henne för hon tycker alltid att hon blir så dålig på foto! 🙂 
Snacka om att det hänt grejer sen den här bilden togs. Jag fick ärligt talat
en chock när jag såg husbandet på bilden.

Sitter på min pappas företag och går igenom en del grejer, hittade gamla foton här på datorn. Jag hade helt glömt hur husbandet såg ut. Att han såg ut såhär för 26 kg sen?! Det är helt galet och jag är verkligen inte förvånad över att människor faktiskt inte känner igen honom idag. Idag är han en smal liten pojke känns det som. Jag har dock aldrig uppfattat honom som tjock, mer rund, varm och go! Jag har faktiskt saknat hans storlek en del sen han lyckades gå ner alla dessa kilon. Mest för att han kändes så trygg, stor och nallebjörnig. Men när jag ser den här bilden så minns jag att han inte trivdes med den här vikten. Att han snarkade som ett reaplan på nätterna och att han faktiskt inte mådde bra av sin övervikt, varken psykiskt eller fysiskt.

Jäklarns, jag minns alla gånger vi pratat om att ta tag i vikten. Att han alltid var så uppgiven och inte trodde att han kunde bli smal. Vi har haft miljoners diskussioner där jag försökt peppa honom! Titta NU!? TÄNK, han klarade det. Idag har han en härlig matchvikt som har stortrivs i. Han är så jäkla glad att han fixade det. JAG, som hans livskamrat, är nog ännu gladare eftersom jag ser vad detta gjort honom. Det har gjort honom så gott, faktiskt så pass att han mer eller mindre har ett nytt liv nu. Jag brukar tänka på hans rygg som pajade här i december. Vad hade hänt om han hade alla kilon kvar? Hade detta med ryggen varit ännu värre då? Troligtvis…. 

Vad STOLT jag är över dig TONY! Du har vart så jäkla duktig och slagit alla på käften som nånsin sagt att du var tjock. De flesta som sagt det har inte varit direkt smala själva…. hrmpf! 🙂 Jag har ibland varit chockad när han berättat vad vissa av hans kunder sagt. ”Fan vad du har lagt på dig” har dom kunnat börja en mening med. Gör man det? När man kommer in i en butik och ska prata med en säljare! ”Fan vad fet du blivit” liksom. Jag blir förbannad! Vart har respekten tagit vägen? Skulle nån nånsin sagt så till mig hade jag brutit ihop eller dragit till vederbörande på käften! Men nu har du Tony fått göra det, 26 kg smäll på käften har du fått dela ut till ALLA som nånsin påpekat din vikt!

Nu är jag där själv, jag har inga 26 kg som ska bort. Däremot har jag 10 jävla envisa kilon kvar. Jag kämpar, jag gråter, jag tränar, jag äter som jag ska, jag ältar, jag hoppas, jag SKA! Kilona ska bort… och du TONY är min inspirationskälla! Kan DU, kan JAG!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När kommer våren?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x