Bilderna på kidsen!


Minns ni att jag pratade om att ungarna skulle fotograferas? Att fotografen skulle komma
hem till oss och göra hela rasket? Här har vi då det underbara resultatet. Hon har tagit
massor med bilder på det bästa jag har i livet. Inte alls lätt att välja ur de man vill för-
stora ska jag säga er! Detta är bara en bråkdel, men ack så fin bråkdel!

Jag dööööööör så fina bider vi fick ihop på mina ungar. Här ser ni ett litet axplock. Milo var tröttast i mellaneuropa när väl Ulrica kom men hon kunde det här med barn hon Ulrica. Milo, som blivit en rätt blyg liten pojke, lyckades hon charma direkt och det var aldrig några problem. Man märker dock på många av de andra bilderna att han var lite trött men vissa bilder så ser han så himla pigg och glad ut på.

Nu ska här väljas ut bilder dåra, inte alls så lätt ska jag säga er och det lutar nog åt att det blir några stycken förstoringar eftersom jag har så svårt att välja!

Vill ni anlita Ulrica, vilket jag rekommenderar er starkt att göra, så hittar ni hennes hemsida HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

CHOCK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x