Spysjuk eller inte?


Vår lilla spilevink som trixar med sina ögon lite då och då, det är rätt
kul när han håller på! 🙂

Sådär ja. Nu är vi hemkomna från en underbar dag ute hos svärisarna. Man stortrivs därute på landet. Jag ska passa på att vinka till min svärmor som jag vet läser här inne hos mig! *VINK VINK* Stina, Puss!

Ja, när vi väl satte oss i bilen så tyckte jag att Milo var lite skum. Han hickade och såg ut att liksom känna obehag. ”Han mår illa” sa jag till Tony. Sen stirra jag på honom hela vägen hem. Sista rödljuset nästan hemma så började han hulka. ”Staaannnnnaaaaaaa” skrek jag till Tony. Ut med ungen och så kräktes han. Men det kom bara lite slem! (Ursäkta om du är lite känslig!) Men Tony gick sista biten med honom. Vi visste att han var hungrig så jag ruska igång en flaska välling och tänkte att nu får det bära eller brista. Nu har han ätit den för typ 1 timme sen. Den är kvar i magen men han får små attacker när jag tycker att det verkar som han vill spy. Det ska bli högst intressant att se hur detta utvecklas. Och då menar jag inte på nåt positivt sätt, näej på ett jävla skitvidrigtärsel sätt! Jag HATAR magsjukan. Det är så fruktansvärt vidrigt och det ger mig MAJOR ångest! Jag får oro i magen direkt och går och tänker på det hela tiden. Usch, jag är ju så ärrad av mina graviditeter och allt spyende. Fixar det inte. Så nu ska här tuggas vitpepparkorn för glatta livet.

Håll era tummar är ni snälla!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

”Gilla” på fejjan!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x