Hjälp mig välja till BRÖLLOPET!?


Det var det där bröllopet ja….. Det här har jag klickat hem från Nelly nu. Det här är nog
lite mer jag och något jag tror jag skulle kunna trivas i. Ska väl ha nåt boleroaktigt över,
helslt skulle jag vilja ha nån cool moccajacka i kort modell över. Men men, man kanske
inte kan få allt?

Det där bröllopet jag pratade om ja. Jag har så svårt att hitta nåt att ha på mig. Har hört att man helst inte ska ha klänning ovanför knäna varför jag nu siktat in mig på långklänning. Dock så har jag svårt för blommiga just nu, eller än kanske man ska säga. Man vill bli lite brun och sommarfin innan man blommar till sig känner jag. Sen är det de där med skärningen. Jag ser gravid ut i vissa och det är väl mindre roligt. I alla fall så susade jag förbi H&M på vägen hem idag. Då hittade jag den här:


Hängde undan den och har tänkt att ha den till svarta höga klackar och helst en svart kort kavaj till. Nu har jag världens dilemma och kan inte bestämma mig!

Kan ni kanske hjälpa mig?! Vilket tycker ni??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Veckans SMINKTIPS

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x