Veckans SMINKTIPS


Nu ska jag börja med VECKANS SMINKTIPS här på bloggen! Jag har ju kört lite småtips
här och där men nu ska jag ha det som ett stående inslag.

Studio foundation är ett slags foundation, men ett foundation som sitter mycket bättre och är mer täckande utan att för den delen täppa igen.  Används mycket i teatersammanhang och TV  men också av personer som har ärrig hud eller bara behöver ha en hårt sittande foundation. Den kan också med fördel användas som concealer på vssa partier i ansiktet. 

Saxat från Make Up Stores hemsida:
Skyddar mot väder, vind och uttorkning, fuktighetsbevarande. En mycket täckande foundation för en ”fläckfri” finish. Kan användas över hela ansiktet eller punktvis som concealer. Studio Foundation ger en lätt pudrig finish utan att se torr ut, den absorberar även överflödigt fett.

225 kr på MAKE UP STORE!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Möten och Rockefella!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x