Vägning

Ok…. vägning idag var det ju! Det var en månad sen… och jag har tappat 1 kg. Ja på en månad. Jag förstår att det inte går sådär jättefort eftersom jag fuskat som faaaan i maj månad. Men nu är jag back on track och hörrni, det går ju faktiskt neråt hela tiden. Så länge det gör det så är jag tvärnöjd, finns inget att klaga på.

Sen att man kan känna sig som en bitterf***a för att det går så sakta och att husbandet tappade 26 kg på ett halvår är en annan femma. Dock så tänker jag inte bjäbba om det mer här inne för det är ju så inihelvetes deprimerande redan som det är, inte sant? Kruxet är att när man närmar sig lite målvikt sådär så blir man inte lika fokuserad känner jag. Nu har jag 8,2 kg kvar till målvikt men den målvikten är den jag vägde när jag var som allra smalast. Jag är nöjd om 5 kg oxå…. så vi får se var det känns bäst. I let you know. Dock så kommer jag fortsätta äta LCHF ändå för jag mår så in i bängens bra av detta alltså!

Är det nån som fortfarande kämpar här med mig? Jag vet att A har fortsatt… hur ser det ut för er andra??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Är ni ekologiska?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x