Män som bakar!


Vad gillar ni män som bakar? Är det fjolligt
eller är det rent av sexigt som en av mina
läsare skrev bland kommetnarerna?

Ja, en av läsarna här tyckte det kunde vara väldigt sexigt med män som bakar. Jag håller nog med, men med en knivskarp skillnad på män som bakar OCH män som bakar. Låt mig förklara.

Alltså, en vanlig bagare på ett bageri som bakar bröd är liksom inte klassat som sexigt känner jag utan det är mer den där hemma mannen som bakar som är sexig. En bagare är ju liksom en bagare till yrket. Man står ju liksom inte där och dregglar och ba: ”Komsi komsi till mami” när han slänger in en limpa i ugnen med bagarmössan på sne. Nej… så funkar det ju inte. Utan det är de där lite exotiska med en man som står och bakar i ens eget kök. Med vanliga kläder, lite mjölig på de grova underarmarna slänger han sig bland degbunkarna, lägger de små bakformarna till rätta och fyller med söt smet. Hummar kanske på en liten låt medan han diskar undan degbunken. Huset fylls av härlig doft av nybakt…

Ämen jag svimmar nog nu! DET…mina vänner, DET är sexigt! Det blir ju ligga direkt…. 😉 Hehehe!

Harkel *host host*…någon som kallar sig för husbandet som känner sig träffad här på bloggen!?

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
1 year ago

det är ruskigt sexigt, var till och med inne och försökte hitta lite fina bilder att ha som bakgrund på min personliga macbook när jag snubblade över denna tråden.

Nästa inlägg

Utfall

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x