Järnbrist?


Vet inte om det är så…. att jag faktiskt har lite järmbrist? Har googlat lite och det mesta pekar på att det kanske kan vara så?

Godmorgon bloggisar! Vilket härligt väder huh? Asså, give me a break, kul jul med Staffan och Bengt om det är såhär imorgon, då skiter jag nog i att fira midsommar helt och hållet. Kul och sitta med en vattnig nubbe och försöka sjunga en trudelutt när mascaran åker in i ögonen och färgar hela ansiktet svart? Nä, inte direkt. Men, som den positiva Stina (ironi) jag är idag så ska vi väl hoppas på att vädergudarna är med oss imorgon.

Alltså, jag har undersökt en sak. Jag vet inte om jag kanske har lite järnbrist? Jag har ju mens just nu och har haft en sån jäklarns huvudvärk i flera dagar. Jag är dessutom sååå trött och har liksom ingen energi, dessutom är jag på dåligt humör. I morse skulle ni ha sett mig alltså. Man borde nästan haka på en kamera på en när man är sådär för att se hur fan ens omgivning uppfattar en?! Man vill slå nåt, det kokar inne i kroppen och allt bara går fel. Typ ”nån som vill ha spö??” Men på riktigt så säger ju dessa symtom att jag kanske har det?

Kanske att man skulle köpa sig en flaska BLÜTSAFT? Bara testa om det blir bättre? Tänk om mina PMS besvär rent av skulle bli bättre eftersom järnbrist oftast ger symtom på irritation och håglöshet. Jag har ju varit så less nu oxå den senaste veckan, inget är kul och allt känns bara BLÄÄÄ….. Hmmm, eller måste man göra ett läkarbesök tro? Det orkar jag inte me. Jag köper BLÜTSAFT. Nu hör jag riktigt hur husbandet sitter där bakom sin skärm på jobbet och ba: KÖÖP KÖÖÖP KÖÖÖÖP! :))))

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tips och test av solglajjer!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x