Lördagen i bilder


Milobebis på 39 årskalas. Han älskar sin hatt och jag älskar att han
älskar den! 🙂


Kim och jag. Lite barhäng innan vi sätter oss för att äta en alldeles
underbar middag!


Tjejerna!


Hjärtat smälter…..


Pubbeungar som inte gillar att vara med på bild! 🙂


Marken är en utmärkt plats att leka på.


Fina tjejerna Kattis och Maria.


Långbord.


Skål för Bea.


Födelsedags barnet!


kim och husbandet i sitt esse!


Gustav och Maria.


Fniss fniss

Sen måste jag visa något kul. Det är han den där husbandet
som tycker det är så kul att bara dyka upp på vissa bilder.
HAHAHA… min humor. 🙂


Ja, ungefär sådär gör han. Så ofta han bara kan! :))

Börjar med att visa er lite bilder från Bea kompis kalas i lördags. En underbar middag blev vi bjudna på. Det var långbord och mycket skratt, barnen dansade inomhus och vi vuxna satt och pratade och hade en supertrevlig kväll. Vi har spelat in en video på Milobebis när han dansar loss som jag tänkte jag skulle bjuda på senare.

Det är måndag och det känns liksom lite SNARK sådär. Solen lyser från en klarblå himmel. Här har man suttit och huttrat med molnig himmel hela helgen. Fast å andra sidan har det ju inte regnat så man får väl vara glad. Men ändå liksom, nu skiner det som fan själv, NU??? Anyway så är det 2 veckor kvar till semester. Vet inte om jag kan kalla det semester då jag kommer att jobba ändå men om man säger att då börjar Milobebis dagis semester. 5 veckor ska han vara hemma från dagis. Och om 2 veckor åker vi till Norrland till mamma och pappas stuga. Blir väl där drygt en vecka. Det ska bli GÖTT, jag ska även träffa mormor som jag såg för typ 3 år sen. Hon har aldrig sett Milobebis, bara en sån sak.

Annars så har jag blivit lite förkyld, vaknade inatt av att jag var helt täppt och att skallen värkte. Sen gick jag upp på toaletten i morse och fick en smärre chock. Jag ser ut som 7 svåra år. Ögonen är helt svullna, rödsprängda och så rinner snoret. Looking good huh? Nu sitter jag här och nörvlar och nyser om vartannat. Men det är bara till att bita ihop och köra på. Här har vi inte tid att vara sjuka utan här ska jobbas. Har lite nytt på gång som ska tillverkas prototyper på, sen ska det färdigställas några beställningar.

Jobbe på… hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Let´s move

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x