PREGNANT


Nån som satte kaffet i vrångstrupen nu?
En gravidmage. Såå fin på andra och så hemsk
på en själv?!

Ja, nu är det så att jag har 5!!!! vänner i min närhet som är gravida. Dessutom går jag nästan och väntar på att fler ska bli gravida, ni vet såna där som man vet kanske börjar bli sugna på en 2:a eller inte börjat skaffa ännu men man ser att båda vill vill vill. Det är babyboom i min kompisskara helt enkelt och jag kan inte hjälpa att jag får lite hybris.

Ja, jag minns ju det här som det var igår. Min graviditet. Jag tillhör folket som ABSOLUT inte tycker om att vara gravid. (Nu vill jag inte trampa på några ömma tår ifall det nu är så att någon av mina läsare inte kan få barn eller kämpar med att bli gravid. Detta är helt och hållet mina egna åsikter och har absolut ingenting med min önskan att få barn att göra, det har vart värt varenda spya jag lagt, varenda kilo jag gått upp, varenda skavank som det bringat så missuppfatta nu inte detta inlägg. Ok? Vi säger så.)

Jag är en lyckligt lottad mamma med 3 friska ungar, det händer att jag stannar till och bara tänker på att jag är mamma till 3 fina ungar som alla är helt perfekta. Vilken grej? Vilken jäkla grej asså? Min kropp har bakat ihop 3 vackra barn liksom. Är det då konstigt att den tar lite stryk. Ska det bli nåt fint som kommer ut där från muffen så krävs det nog ett och annat liksom. Hittade gamla inlägg från när vi väntade på alla provsvaren på vad som var fel på oss eftersom jag fick så många missfall! Sen skrev jag även om när jag tillslut blev gravid och den stora spyfesten. Jag spydde ju högt och lågt och överallt.

Det är bra med en blogg för då minns man det ännu tydligare. Ja hur det egentligen var för han där uppe har ju gjort så att vi ska glömma det jobbiga med en graviditet och en förlossning och bara fortsätta alstra barn. 🙂 Men serru mig lurar man inte.

Jag minns:

* …..dom gigantiska pattarna som var större än mitt egna huvud! (Ok, dom kanske inte var det sämsta med graviditeten, jag tyckte faktiskt att det var lite kul att vara Dolly Parton för en stund.)

*….. första spyan på morgonen som gjorde så att jag kissade ner hela golvet och även den tillhörande brakskiten av allt tryck som blev neråt av kaskadspyerna. (Man kände sig väldigt sexig just där och då ska jag tillägga. Husbandet torkade kiss medan brakskitarna ven runt huvudet…)

*…… den fortsatta spyfesten som höll i sig långt in på våren. Man börjar spy mitt i vintern och slutade när sommaren knackade på dörren. Kul? Gissa? (Mamma tog över mitt jobb hos pappa och det fanns dagar då jag inte kunde hjälpa henne över telefonen för öppnade jag munnen för att prata så spydde jag).

*….. dom härliga sömnlösa nätterna. (Var det inte foglossning så var det vätskefyllt så kroppen värkte!)

*….. min håriga muffla som inte såg en rakhyvel på månader. Husbandet fick ställa upp och snygga till mig lite inför förlossningen minns jag. (Risken ade nog annars varit att Milobebis inte hittade ut från djungelbusken och då hade det ju inte blivit någon bebis.)

*…..Tonys min när jag ställde mig på vågen på BB. (När BIG MAMA ställde sig på vågen pekade den på 96 kilo. Ni om några vet ju hur jag fått jag fått kämpa med dom. Dock hade jag önskat ni fått se minen för den var rätt kul.)

*…..förlossningen från helvete som aldrig ville ta slut. (Milobebis var en 5 kilos klump som bestämde sig för att ge sin mamma en ”one hell of a ride”. Pricken över i:et liksom, inga fler ungar nu morsan…. typ en sån prick.)

*….. hemorrojer. (Detta måste vara ett utan djävulens påfund. ”Här får du lite vindruvor. Glömde jag säga att dom sätter sig i ditt skithål, värker som helvetet själv och gör att varje gång du ska göra nr: 2 så ber du om nåd?” Tack gode gud för medicinder och att dom försvann. Dom jävlarna kan ju bli intakta har jag hört! *Ryser*)

Så jag är glad för mina 5 vänner som ska få små bebisar, dock så är jag väldigt glad att jag själv inte är gravid. Det händer att jag drömmer mardrömmar om graviditeter. Varför vet jag inte men det har satt djupa spår i mig. jag är glad och stolt att jag gått igenom det 3 gånger. Super stolt! Men om det gör jag inte…. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lördagen i bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x