Skruva upp!


Kollade ni på Lotta på Liseberg igår? Thomas Di Leva var där och körde sin nya låt! Vilken låt?!?

Ok, jag är lite youtubig idag. Känner att jag måste dela med mig. I morse, under min taxiverksamhet med projekt skjutsa ungarna till höger och vänster så lyssnade jag på den här  bilen, HÖGT! Den är så jäkla bra! Tyvärr så tillhör jag den typen av människa som ledsnar jättefort så jag får inte lyssna för mycket, ska inte göra det nu för den här vill jag nog gilla ett tag. Jag har lärt mig och gilla honom med åren, förut avskydde jag hans musik men idag tycker jag faktiskt att det funkar. För att inte prata om den här låten.

Snacka om att vara sig själv den däringa Di Leva snubben!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vill Du gråta?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x