5 årig bröllopsdag


Idag är det då den stora dagen. Dagen då vi varit gifta i 5 hela år! Jag kan ärligt inte tro att det gått 5 år sedan vår dag. Det har varit händelserika 5 år, det största som hänt är Milo. Vårt kärleksbarn som kom till oss.

Godmorgon på er! Ja idag firar vi dåra. Jag har planerat maten tills ikväll. Det blir mycket gott kan jag lova och jag hoppas att det smakar i alla gommar därhemma. Elliot ser fram emot kvällen mer än någon annan. När han hörde att jag skulle servera honom en fördrink när han kom hem från skolbussen så lös ögonen riktigt. Han älskar sånt där lulllull min mellanpojke, sin mamma upp i dagen. Thedde kan tyvärr inte vara med då han redan tidigare lovat bort sig på både golf och döma en fotbollsmatch. Han kommer inte hem förrän närmare 10 ikväll, han får komma lagom till snacksen vid TV:n istället. Jag ska sluta tidigare idag och handla det sista, jag ska oxå kosta på mig riktigt fin champagne dagen till ära. Sen hem och städa så huset är blänkande, laga middagen och tända ljus i hela huset. Sen förbereda fördrinken och kanske ta på mig nån finare trasa och locka håret. Man SKA väl göra sig till lite när det ändå är ett lite jämnare år man firar!

Kvällens Meny:

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Att säga NEJ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x