Äldsta micron ever?

Kan detta vara äldsta micron ever? Den finns på mitt jobb, i köket, i det köket som knappt används. Min pappa har köpt den någongång i början av microns storslagna tid. Kan tänka mig att vi pratar 80 tal. Den har börjat gulna, sådär så den ser skabbig och faktiskt lite äcklig ut. Den heter Husqvarna Micronette och var nog en värsting deluxe variant när det begav sig. Den där riktigt häftiga varianten som INTE hade en vrid, utan digitala knappar!

Nu står den här och ser sådär gammal och sliten ut. Placerad i andrahandsköket där ingen är. Den blir sporadiskt använd och jag kan tänka mig att den känner sig glad när jag knappar igång den.

Förresten så luktar gratängen prutt idag. Det gjorde den inte igår. Vill någon fortfarande ha receptet? 😉

20110830-122512.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
syster
syster
12 years ago

Jag håller koll på dig storasyster!

angående micron: HA HA HA HA. varför hade inte vi en sån hi-tech micro hemma att stajla med när det begav sig? HA HA HA

Madde K
Madde K
12 years ago

Haha, vi hade en likadan när jag var liten…eller ja lite och liten 🙂 Men den första vi hade var bajsbrun..riktigt läcker..eller inte 🙂

Kram

Nästa inlägg

Flytta hit inlägg?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x