Flytta hit inlägg?

Min Milobebis och jag!

Jag har ju min gamla blogg ni vet, om det nu tillkommer lite nya läsare så kan det ju vara så att ni kanske vill ha lite bakgrund till vem jag EGENTLIGEN ÄR? KLicka på länken i föregående mening så hittar ni de senaste åren i mitt liv. Förhoppningen är att kunna flytta hit lite inlägg från min förra blogg, utan hjälp av någon tror jag att det förblir en liten dröm och en önskan. Jag vill ju få hit hela mitt liv ju, allt om Milo Thedde och Elliot. Allt om mig. Allt om oss. Allt om mitt liv. Hela mitt liv ligger ju därborta och skrotar nu känns det som. I en stackars blogg som ingen längre läser. Det är ju lite synd.

Om nu någon vet hur man löser sådant så får man HEMSKT gärna informera mig om det. Jag är nämligen bara en enkel medelålders kvinna som är mycket bra på annat…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Back on track med LCHF

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x