GYNATT!

Ja då är det kväller igen! Har precis kikat klart på True Talent. Jag gillar det där programmet ja…. synd att det krockar med mitt Robinson nudå som jag så ambitiöst skulle följa nu. Det verkar ju gå åt skogen redan. Tänk att det redan är torsdag imorgon, jag hajjar inte var veckorna tar vägen? Det går i ett och smacka smack så har man vaknat, somnat, jobbat och gjort sina hushållssysslor liksom. Vad kul det låter när man skriver det sådär? 😀

Milo snarkar sen 45 minuter tillbaka i tiden. Själv ska jag lägga mig tillrätta här på soffan och hoppas kanske på en skön fotmassage av mannen min. *blink blink*…jag börjar flirta redan nu. Hoppas ni får en natt med mycket sömn, det hoppas jag att jag får efter denna bedrövliga natt som gick. Hoppas oxå att Milo vaknar på detta solskenshumör som han oftast gör.

GYNATT!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mamma syrra mys

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x