Dagens…. VILL HA

Dagens vill ha….. såhär skulle jag kunna tänka mig att gå klädd just idag. Allt finns bland nyheterna på H&M.

Jag som arbetar mycket med hantverk går ju sällan klädd sådär direkt fint om dagarna. Har jag sminkkunder så klär jag mig mer vardagligt och normalt. Men mestadels av min arbetstid är jag typ arbetsklädd. Därför känner jag att jag saknar vanliga kläder. Sådär som om man skulle jobbat på ett kontor i ett kontorslandsskap med massa snygga människor och viktiga möten som ska avklaras. Därför inför jag nu en dagens VILL HA. Inte varje dag kanske men lite då och då.

Idag är jag PMS:ig som en superduper travarhäst travar. Ledsen, arg, förtvivlad, less, låg, gråtfärdig och bara allmänt ur fas. Jag skulle vilja sätta mig (som vanligt) i ett hörn och fultjura (som vanligt). Snoret ska rinna (som vanligt) och så skulle man bara lyssna på sorgsen musik. Ensam och ifred. Sen skulle man sitta där i 2 dagar och bara tjura. Torka med ett dyblött papper lite då och då och så skulle man bara fortsätta. Plötsligt skulle det bli varmt i brallan och mensen hade kommit. Då skulle man förflytta sig till duschen och fortsätta fultjura i ytterligare en dag. SEN skulle man tvätta av sig, klä på sig och sminka sig lite och åka till jobbet och vara en lite mindre normal person med väldigt svullen mage. Ungefär så.

Så vad passa inte bättre än ett ”Dagens….. VILL HA” inlägg då. PMS vänlig oxå med tanke på den stora fladdriga härliga blusen och den täckande kavajen. Så, det var det hela.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
12 years ago

Åhh vad jag känner igen mig …får jag göra dig sällskap i ditt hörn och fultjura..jag kommer inte störa möjligen med mitt snörvel. Men nu så..nu är den eländiga tanten här så det kanske lättar nu. men alltså vilka skitdagar jag haft. tyvärr går det oftast ut på fel människor..stackars dem runtomkring mig säger jag. Men jag får ta igen det nu och inte tjura på en måndag 😉
kram

Husbandet
Husbandet
12 years ago

Snygga dojjor !!! Skulle du vara skitsnygg i !!!

Nästa inlägg

Glad Unge Glad Mami

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x