Glömsk!

Ja, herreminjeeee alltså! Jag som alltid trott att jag har ett bra minne. Eller bra minne har jag, en stund…..

Nyss skulle jag logga in på min internetbank. Märkte då att jag ju hade glömt själva kortet till min kortläsare. Den funkar inte utan. Kom då på att jag ju hade mina engångskoder i plånboken, jag tar dom istället. När jag sedan skulle logga in så krävdes det både användarnamn och personlig kod. Det var ett tag sen jag loggade in på det sättet så där satt jag och gapade som en fågelholk då det stod helt still i min hjärna. Inte en endaste jäkla susning har jag vad jag hade för koder in där. SUCK! Ibland har det hänt att jag stått på ICA och fått värsta blackouten och bara inte minns koden. Eller så blandar jag ihop dom och så tittar hon i kassa på mig och tänker: ”Men halllåååååå…. är du helt borta eller?” ”JAAAA” har jag då lust att utbrista.

”Jag är så jävla borta så du anar inte. Jag har tre barn som går i skola och förskola och det ska tas med leksaker, blöjor, gympakläder, papper som ska skrivas under, matteböcker, handlas kläder för dom växer i 200 km i timmen. Sen dricker dom mjölk och äter limpa för ett helt jävla fotbollslag oxå. Sen ska du läsa läxor, tvätta, städa, plocka tvätt, stryka, gno och fejja och så ska det se ut som ett jävla inredningsmagasin i ditt vardagsrum. När du inte inreder eller städar eller vafan du nu gör som 3 barnsmorsa  så ska du jobba, helst 20 timmar på en 7 timmarsdag. Glöm inte att du inte får vara för tjock, är du det så måste du jogga och träna oxå fast du egentligen vill sitta i soffan och äta Marabou kokoschoklad hela jävla kvällarna med mysbyxor stora som hus, men näää… du är tjock så då måste du ju för fan motionera istället när alla andra kollar mysiga TV program. Sen ska du helst se ut som 20 fast du snart är 40. Hur sköna tror du att hålla in trosor är egentligen? Va? Eller en jävla BH som knappt gör sitt jobb! Va?  Sen har du den förbannade jävla PMS:en oxå. Glöm för faaan inte den. Här begär du en jävla kod liksom!!! Tror du inte jag har annat att tänka på? VA? VA? VA?”

Hörrni, jag skiter i och handla idag känner jag.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annas inspiration
12 years ago

haha du kan skriva du 😉
Och så himla rätt med!
Gäller verkligen att inte duka under med alla dessa ”måsten”…

Kramar & VA KUL att du bloggar för allt för föräldrar. GRATTIS! 🙂

Nästa inlägg

Dagens…. VILL HA

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x