LCHF kladdkaka

20110901-204156.jpg

Godkväller! Alltså, den här dagen är så konstig. Så låg och deppo som jag varit idag kan inte vara bra. Svärisarna kom på besök och gladde mig lite. Tänkte jag skulle bjucka på min kladdkaka med vispgrädde. Jag och Milo åkte o handla efter jag hämtat honom från förskolan. Tänk att jag verkligen vågade åka o handla idag?!

Hur gick det då? Lite livat blev det därinne, ja på den där meterlånga saken alltså, kände bara att jag inte riktigt orkade, det blev en piggelin och han sken upp som någon som vunnit 10 miljoner på lotto. Jag kom ihåg koden och köpte gick som smort. Väl hemma diskade jag lite, hann inte med i morse. Jag marinerade lite kött. Satte igång med kladdkakan. Allt på en gång ba. Milo stod utanför och gapa om att jag skulle komma ut och leka och därinne står en rödhårig morsa och ba sliter ärslet av sig. Vilken syn?! 🙂

Men vet ni vad jag gjorde? GLÖMDE smöret som jag smälte i micron så kakjäkeln blev utan smör. Hur den blev? Helt ok faktiskt! Konstig dag som sagt. Nä, nu ska jag fortsätta kolla True Talent.

Imorgon är en ny dag, sov gott alla.

Förresten, receptet hittar ni på denna länk: http://niiinis.blogg.se/2011/february/utkast-feb-6-2011-1.html

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Glömsk!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x