Fredag

Ett litet smakprov på hur det kan se ut när man inte får telefonen på 2 röda! GAAAAAAHHH…. fåååååår jaaaag!


Mina ostägg som jag nu fått en slags fetisch på. Gott som tusan och mätt ända fram till lunch!

Trallalallaalllaaaa… här står jag och steker ägg! 🙂

Vem är det som gömmer sig bakom draperiet då?

Tittuuuuuuut!

När man är på bättre humör är man ju världens goaste unge, sådär som man brukar vara. Leker tittut med mamma och pappa fast det är tidig morgon. Älskade unge!

Som ett litet brev på posten så gick mina brillor sönder igår. Dom bara rasade av mig helt plötsligt. Nu måste jag se om det går att laga dom. Annars så måste jag nog köpa nya då jag bara har mina röda kvar.

Ja, så är man igång igen. Sista dagen på denna veckan. Eller inte för mig men resten av familjen. Jag har ett bröllop jag ska jobba inför imorgon. Det är en håruppsättning samt makeup som står på agendan. Det är alltid så kul att jobba med sånt. En glädjens dag som jag så många gånger tidigare pratat om. Imorgon blir det nog lite annorlunda då hon faktiskt pratar engelska. Jag har inte behövt använda så mycket smink och hår termer på engelska ännu så det blir spännande att se hur vi kommer att förstå varandra. 🙂

Annars så bjuder denna kväll bara på fredagsmys. Imorgon är vi bjudna på 45 års kalas som vi ska på. Resten av helgen hoppas jag bjuder på lite fix hemma, kanske hjälpa mamma som kommit in i renoveringstagen. Just nu när pappa är bortrest en vecka, typiskt mamma och det är där jag ser vart jag ärvt samma sak ifrån. På söndag kanske jag skulle klippa lite släktingar…. beror på hur trött jag är har jag sagt. 🙂 Sen hoppas jag på en del vila och bara få vara.

Nä, nu ska jag jobba lite. Tänkte sedan visa 2 posters jag gjort som jag tyckte blev fina…..

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Hej hallå..:) Ska prova ”dina” ägg imorgon bitti, ser fantastiskt gott ut.. Låter som du har en fullspäckad helg precis som vi, det är då man får ta tillvara på de få minuterna man har för att kunna vila lite.. Ha en härlig helg.. Kramar

Nästa inlägg

Morgonbild på mig

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x