Morgonbild på mig

20110902-060335.jpg

Nu minns jag ju att jag utlovade en morgonbild på mig. Den nakna sanningen skulle man kunna säga. Hittade nån ficklampsfunktion som jag provade och holy smokes vilket lyse som small på.

Ja, såhär är det dåra. Av någon konstig anledning så tycker jag att mitt ansikte växer på natten. Näsan blir säkert 2 storlekar större. Läpparna svullnar lite och ögonen växer igen. Låter snyggt huh? Ringaren i Notre Dame type of thing. Bara puckeln som saknas. 🙂
Har ofta kudden kvar i ansiktet till 9 fikat. Påsarna under ögonen försvinner nog inte på hela dagen.

Ja, så någon skönhet är man då rakt inte. Ingen beauty som kliver upp i en lång slinkig neglige med strutstofflor, håret i perfekta lockar och ansiktet vackert och svalt. Nope, jag sover i nån tunn klänning jag köpte på Gina, den är favvo. Jag varvar mellan såna. Ena tutten brukar ha hittat ut under natten och tittar fram när jag går förbi spegeln. Lever dom ett eget liv undrar man ju? Håret är svinto och några strutstofflor äger jag inte.

Nä, dax för frulle. Kör favvon i repris idag. En stor kopp kaffe med grädde o 2 stekta ägg med riven ost på. Kryddade med oregano igår, GOTTIS!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ulrica
12 years ago

Åh, fy så läskigt att sova i nattlinne/klänning.. nåt som slingrar och vrider sig runt kroppen.. jag skulle bli galen :))

Trevlig helg på er!!

niiinis
niiinis
Reply to  ulrica
12 years ago

På vintern/hösten MÅSTE jag ha nåt på mig när jag sover medan jag sover naken på sommaren. Jag älskar mina slitna klänningar…. 🙂 å dom skingrar sig faktiskt ingenting. Kanske beror på att jag knappt rör mig på nätterna. En ”skada” av att ha haft för många barn i sängen kanske.

Trevlig helg på er med!

Therese
Therese
12 years ago

Ulrica- jag är som du, sover alltid naken. Fast ibland åker en flanellpyjamas på om det är en riktigt kall vinterdag.
Nina- ha en underbar helg och tack för att du bjuder så på dig själv.
Kram

Husbandet
Husbandet
12 years ago

Jag älskar dig och du är ju en morgonpuma ju !! …love !

Nästa inlägg

LCHF kladdkaka

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x