Red eye…

20110902-100806.jpg

20110902-100819.jpg

Jag har mina linser i idag då brillorna pajat. Jag använder sällan linser på vardagar. Jag slipar, sitter mycket vid datan osv så att ha linser i då är inte bra. Som ni ser på bilderna börjar jag redan bli röd fast jag bara haft dom nån timme.

Huuu vad less jag är på detta eviga linsproblem. Jag har de senaste åren haft så svårt att hitta linser som är sköna, inte skaver och bara sitter där utan att kännas. Om Du har några linser Du rekommenderar så hojta till. Själv har jag kört med aquvue (funkar hyfsat men bara en kort stund, absolut inte en hel månad som dom ska), focus (minns inte riktigt men har för mig att dom var dåliga och tjocka). Näää, nu måste jag få tag på ett par bra som funkar. Blir galen. Just nu känns det som sandpappra i ögonen, not so nice! 🙁

Uppdaterat

Nu susade jag in på lenways sida och hittade ett par som kanske skulle kunna funka. Det är endagslinser med lite högre fukthalt ifall man jobbar i torra miljöer. Här på jobbet är det törrt som fnöske. Dessa ska klickas hem!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
milla
12 years ago

Jag använder EyeQ premium 2 funkar bra på mig.
Hoppas att det löser sig snart

Tina
12 years ago

Har oxå linser, kommer inte ihåg namnet just nu. Men jag rekommenderar att du går till Synsam och får hjälp att prova ut ett par som passar. Jag har under utprovning behövt byta sort tills det passat och har inte behövt betalat mer för det. Testa det!

niiinis
niiinis
Reply to  Tina
12 years ago

Har oxå provat en massa men hittills inte hittat några:( Jag måste nog fortsätta prova tills jag hittar ett par som funkar. Kram

Nästa inlägg

Fredag

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x