Beskrivning HISSGARDINER

Vaaaaa? Den här beskrivningen går inte av för hackor va? Hahaha…. 🙂 Måste vara bland det snyggaste Ni sett va?

Ja, ungefär såhär gör jag när jag syr mina hissgardiner. Man behöver som sagt inte ha denna träpinne högst upp utan kan bara klippa lite försiktigt i tyget, sy runt så att det bli hållbart, trä igenom skruv och sedan skruva fast i väggen eller i fönsterlisten. Man kan oxå banka i ringar högst upp som du sedan skruvar upp hissgardinen i. Det gör man som man vill och orkar. Längst ner trär du igenom en träpinne som ger lite tyngd och som du rullar upp tyget på  när du drar upp hissgardinen.

Japp, ungefär så. Nu har husbandet ”beställt” likadana till vardagsrummet. Han tyckte att det blev så mysigt så nu har vi kommit överens om att vi ska ha såna i vardagsrummet. Känner jag mig själv så tror jag att jag kommer att sy en likadan till vårt sovrum. Hissgardiner, hissgardiner så långt ögat kan nå. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Ja jo jag vet, det är ju inte så värst långt mellan oss igentligen:)

Johanna
12 years ago

snygga hissgardiner 🙂

själv skulle jag aldrig lyckas med sånt haha

Anna K
Anna K
12 years ago

Tjo hoo…
Jag har länge haft tanken att sy mina hissgardiner själv, på samma sätt… men inte hittat det ”rätta tyget”, vill ha det lite shabby chic-
Du som har talangen.. prova att köpa ett fint linnetyg, till ex sovrummet… och måla sen nått fint motiv på gardinen…
Jag som inte kan rita, måla, utan bara sy… får leta vidare i tyg djungeln :))

Nästa inlägg

45 årsfesten

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x