IDOL är HÄR

Ok, årets IDOL har kickstartat igång. Jag har tittat första kvarten och tror att det kommer bli väldigt intressant detta. IDOL juryn kommer nog kanske stå för en stor del av underhållningen.

Det är som att kasta in en varg, björn, ett lejon och en noshörning i ett litet rum och sen ska dom komma överens. Så ungefär förklarar jag årets IDOL jury. Det blixtrar ju därinne, känner ni det? Det ser stundtals ut som om Anders och Laila vill spöa ner dom 2 nya. Haha, i love it. Jag gillar sånt men är rädd att det kanske går ut över några av de sökande. Har IDOL juryn en dålig dag ska ju inte vara avgörande för om en sångare går vidare eller inte.

Nya programledaren känns lite kylig hittills. Som att han ska axla en förbannat stor roll efter flera års IDOLANDE Peter Jihde som ger ordet RUTIN ett ansikte och att det inte går så bra. MEN, han ska få en chans. Han växer säkert in i rollen. Jag tycker nog att han kanske ska slappna av i sin stil  lite grand. Släng på han en tischa och ett par jeans, sneakers och rufsa till frillan så kanske han slappnar av lite. Ja istället för den röda pullovern över en vit skjorta. Äsch, ytligt tugg men jag vet inte. Han ser så bajsnödig ut nu, som att ja…. ”nu är jag ny men jag är lite av en ung farbror så jag vidhåller denna pullover och mitt vattenkammade hår och fortsätter på så sätt att fortsätta se ut som världens yngsta farbror”. Näää… funkar inte tror jag. Relax lite grabben, du är ju bra ju…. utan att vara en ung farbror.

Så, ett litet utlåtande från mig 30 minuter in i programmet. Jag är beredd att ändra mig och kommer så säkert att göra, många gånger på denna IDOL väg. Slutligen så är jag sååå glad att det är igång igen, I – LOVE – IT! I. Love. It!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandra
12 years ago

Javisst är det bra härligt att Idol äntligen är igång igen =) Men jag saknar Peter! Det är säkert som du skriver 🙂 lite annan stil ( rufs & tufs) & om han slappnar av lite mer kommer han säkert att greja det galant!

Natti natt

Fru P
12 years ago

Fiiiin blogg fina!

Jag tycker nya Idol-juryn är STEKHET. Gillar alla fyra skitmycket! Bard är min nya idol 🙂
Nya programledar’n tycker jag är lite charmig faktiskt… är sjukt trött på Jihde så det kan mycket vara därför 🙂

MOA!!!! Vilken jävla låt hon sjöng. Jag blev lika häpen o glad som juryn.

Synd att de sänder all bra skit samtidigt. Ikväll är det Idol, Maestro och Ensam mamma söker. PÅ SAMMA GÅNG. Morr.

puss o kram

niiinis
niiinis
Reply to  Fru P
12 years ago

Ellerhuuuuuuuur!?!?!?! Hur i skogen ska man kunna välja bland programmen nu??? Puss på dig!

Nästa inlägg

Beskrivning HISSGARDINER

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x