Dagens….. VILL HA

Dagens vill ha kommer från Gina Tricot (allt förutom Conversen). Idag är en ”sköndag”. En dag då man har skönt på sig och som man kan vara lite slapp i. Tänk att jag ALLTID känner såhär på måndagar?

GOMÖRA! Det är måndag, tvi usch och blä. Jag avskyr måndagar, dock så är detta en av de bättre måndagarna då stora pojkarna kommer hem idag. Det blir till att fylla på kylen och trimma tvättmaskinen. Det är lite så med två pubbeungar. Det äts och det tränas och mamman bär hem mjölk och fyller tvättmaskinen. Mycket härligt är det oxå, familjen känns komplett vilket är väldigt skönt.

Jaha, annars så har jag gjort min veckoplanering, lagt in lite räkningar och så ska jag göra det jag alltid gör på måndagar: Går igenom hemsidan och Nindigos RUM:s facebooksida. Måndagar ska vara som en nystart, som en fresch dag som kommer med lite nytt. Konstigt då att jag hatar dagen så himla mycket? Men men, den är snart slut den med och så har vi tisdag och knappt kommer man ha kommit i den så är det fredag.

Nu ska jag jobba vidare, hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Supersnygg kofta och tischa – hade inte jag tackat nej till heller.. 🙂 Hoppas du får en supermåndag ÄVEN fast det är din sämsta dag.. Kramar

Alexandra
12 years ago

God eftermiddag tjejan!

Mmmm det där var verkligen fina kläder du hittat, vill oxå haaa!

Kram på dig!

Nästa inlägg

IDOL är HÄR

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x