Dagens….. VILL HA

Dagens vill ha kommer frĂ„n Gina Tricot (allt förutom Conversen). Idag Ă€r en ”sköndag”. En dag dĂ„ man har skönt pĂ„ sig och som man kan vara lite slapp i. TĂ€nk att jag ALLTID kĂ€nner sĂ„hĂ€r pĂ„ mĂ„ndagar?

GOMÖRA! Det Ă€r mĂ„ndag, tvi usch och blĂ€. Jag avskyr mĂ„ndagar, dock sĂ„ Ă€r detta en av de bĂ€ttre mĂ„ndagarna dĂ„ stora pojkarna kommer hem idag. Det blir till att fylla pĂ„ kylen och trimma tvĂ€ttmaskinen. Det Ă€r lite sĂ„ med tvĂ„ pubbeungar. Det Ă€ts och det trĂ€nas och mamman bĂ€r hem mjölk och fyller tvĂ€ttmaskinen. Mycket hĂ€rligt Ă€r det oxĂ„, familjen kĂ€nns komplett vilket Ă€r vĂ€ldigt skönt.

Jaha, annars sÄ har jag gjort min veckoplanering, lagt in lite rÀkningar och sÄ ska jag göra det jag alltid gör pÄ mÄndagar: GÄr igenom hemsidan och Nindigos RUM:s facebooksida. MÄndagar ska vara som en nystart, som en fresch dag som kommer med lite nytt. Konstigt dÄ att jag hatar dagen sÄ himla mycket? Men men, den Àr snart slut den med och sÄ har vi tisdag och knappt kommer man ha kommit i den sÄ Àr det fredag.

Nu ska jag jobba vidare, hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Supersnygg kofta och tischa – hade inte jag tackat nej till heller.. 🙂 Hoppas du fĂ„r en supermĂ„ndag ÄVEN fast det Ă€r din sĂ€msta dag.. Kramar

Alexandra
12 years ago

God eftermiddag tjejan!

Mmmm det dÀr var verkligen fina klÀder du hittat, vill oxÄ haaa!

Kram pÄ dig!

NÀsta inlÀgg

IDOL Ă€r HÄR

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x