Doptavla

20110906-103543.jpg

20110906-103600.jpg

20110906-103615.jpg

Den här dikten är verkligen helt underbar! Jag älskar den, en fin förklaring på kärleken till sitt barn. Denna är en A4:a. Dikten är skriven av Erik Lindorm och heter ”Lyckans minut”.

Denna finns på Nindigos Rum, utmärkt som en doppresent eller bara i en fin ram ovanför bebisens säng.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Hej hallå!! Vilken otroligt fin dikt, var tvungen att googla fram hela..:) Jag har en lite fråga.. Min bästa kompis Malin ska få en liten pojke i november, hade velat gett henne någon fin text på en tavla eller liknande när bebisen har kommit.. Har du något bra förslag på text, storlek m.m.?? Kramar till dig.. Kul att träffa dig i lördags..:)

niiinis
niiinis
12 years ago

Åh det finns mycket man kan hitta på då. Jag har massor med fina barndikter som man kan ta. Sen är det fint att ha namnet och kanske vikten i stor text. Jag tycker att en A3 är fin för just en sån tavla. Brukar vara väldigt uppskattat.

Jaaa, jättekul att ses i lördags, verkligen! KRAM

Therese
Reply to  niiinis
12 years ago

Vet ju inte namnet ännu och såklart inte vikten.. haha Men då väntar jag tills lilla killen har kommit till stora världen och gör en beställning så snart han är här, med någon fin dikt, hans namn, vikt m.m… 🙂 LÄngtar verkligen tills november då han är beräknad, kommer dessutom bli mitt gudbarn.. Ha en toppenddag även fast det var stressigt imorse, kan bara bli bättre.. Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Haha, nä jag förstår det. Antingen att du väntar eller så kan man ju skriva nåt i form med lilla pojken, ja eftersom ni vet att det är en liten pojke. Tänkte ifall du vill ge den till han kommer. 🙂

Nästa inlägg

Hemmakontoret

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x