Följ mig….

bloglovin

Japp…. sådär ja. Nu kan väl alla ni som följde min gamla blogg klicka på ikonen här ovan så att ni håller ordning på min blogg även i framtiden. Nya läsare, vilket jag märkt att jag fått, är ju självklart välkomna att klicka oxå. MER ÄN GÄRNA!

Vill ni inte klicka nu så finns denna ikon även ute i högra menyfältet. Jag lär mig WORDPRESS med teenie weenie steg i taget.

Puss på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
angelixa84
12 years ago

Var klistrar man in länkar för att få den ikonen som du har.? Jag har aldrig använt wordpress så jag vet inte hur man klistrar in de för att de ska hamna i inlägget. Hoppas du förstår vad jag menar :/

niiinis
niiinis
Reply to  angelixa84
12 years ago

I rutan där du ska skriva inlägget så kollar du högst upp till höger. Där kan du välja på en flik som heter HTML. Klicka på den, klistra in koden och klicka tillbaka till grundinställningen. Voilá!

Martina
12 years ago

Nu har jag en urdum fråga, men vad är det där till för? Jag är sjuk oteknisk. :S

niiinis
niiinis
Reply to  Martina
12 years ago

Well….mest till för dom som vill följa bloggen. Där kan man sen samla alla man vill följa, typ alla på samma plats kind of thing. 🙂

Nästa inlägg

Vilken trosa är du?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x