Bästa sminkunderlaget

Ja här har jag sammanställt lite underlag som jag tycker är riktigt bra just den här årstiden.

Nu i höstrusk och regn så kan det vara schysst att använda bra och hållbar makeup. Jag kan känna att smink försvinner speciellt mycket under just hösten. Det blåser och ofta så regnar det oxå. Sånt ”sliter” ju givetvis på makeup:en man tar på sig för dagen. Är det så att man kanske ska på nåt som gör att man inte kan snygga till alls under hela dagen så kan detta vara ett bra alternativ som ger lång hållbarhet. Vad är det då?

1) YSL Touche Eclat Radiant Laurent. En helt fantastisk concealer som ljusar upp mörka partier som vid näsvingar, runt ögonen. Den döljer finnar och andra ojämnheter. Jag bara älskar den här hylsvarianten som gör att den hela tiden känns fräsch och enkel att applicera.

2) SMASHBOX Primer. Det är inte för intet som denna heter photo finish. Den ger ett snyggt och jämnt resultat samtidigt som den hjälper till att hålla sminket på plats. Jämnar till hudens porer och andra ojämnheter på ett snyggt och naturligt sätt.

3) DIOR DIORSKIN FOUNDATION. Den här gillar jag verkligen. En foundation som ger en riktigt snygg finish på de flesta hudtyper. Denna foundation har en vattenfast formula som håller i regn och rusk samtidigt som den inte kladdar på kläder.

4) DIORSKIN Forever wear extending invisible retouch powder. Ok, världens längsta namn för det första, men eftersom det här pudret gör så himla mycket så behövs det ett långt namn. Ett puder med en extremt fin konsistens. Det sägs att den håller i över 4 timmar vilket är jäkligt länge för att vara ett puder. Den är berikad med en fuktgivande formula. Ett väldigt osynligt puder som gör sitt jobb och håller huden fuktig. KANON!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Söndagsgöra…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x