Men fan!

20110912-201454.jpg

På den här bilden är det två saker nu som jag behöver få ut mig.

1) IDOL. Äääälskar programmet men helskotta alltså, vad jag måste titta bort ibland. Självinsikt verkar vara något som trillat bort ur vissa människors medvetande. ”Nämeeeen jag sjunger som en kratta, har en hemsk attityd men…fan, jag går in och river av den här låten och så är jag helt säker på att jag ÄGER och att jag ska gå vidare”. Då DÖÖÖÖÖR jag på riktigt! Blir förbannad för att dom kanske tar upp tiden från någon annan som faktiskt KAN sjunga!

2) På den här bilden så är det något som jag inte kommer direkt överens med min man om. Ser ni den där stora fyrkantiga burken precis under TV:n? Den tillhör vårt hemmabiosystem (långt ord eller så borde jag särskriva, dont know). Den MÅSTE stå där säger han medan mitt inredningshjärta går av på mitten och släpar sig till sjukan. Jag HATAR allt sånt där tekniskt skit som ska stå framme. Det ska helst va inbyggt i väggar eller inlåsta i skåp, bort bort…där dom inte syns. Sååå….vad är lite fel här dåra? Jo, att burkfan står där mitt på och tar upp plats fast jag HATAR det. Där som jag redan har problem att få det att se fint ut dessutom. Min man har fått som han vill och jag fattar ingenting!

Så, nu har jag fått ut lite ur systemet igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annas inspiration
12 years ago

haha den där burken var det första jag såg i bild
& tänkte vadi heeela fridens namn är det?! …haha
ja dessa fuuula prylar,
finns för många.

Angående idol är det ibland så pinsamt att jag vill gå under jord…

KRAAAAAM

Malin
12 years ago

En gång i tiden när vi hade sån tv-bänk tog vi bort en av avdelarna under. Då fick dvd, tvbox och annat plats där. Kanske värt att testa om era grejer platsar 🙂

// Kramar!

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
12 years ago

Men DU!!! Vilken jäkla bra idé!!! Åååh det måste jag kolla om det går när jag kommer hem! TACK för tipset! KRAAAM

Malin
Reply to  niiinis
12 years ago

Du.. Hur gick det med tv-bänken? Löste det sig? 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
12 years ago

Äsch, den jäkeln var för hög!!! 🙁 Så nu försöker jag hitta en annan lösning… Typiskt!

Nästa inlägg

Tv kväll!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x