Tv kväll!

20110912-160958.jpg

20110912-161110.jpg

Ikväll är det en klistrad framför TV:n kväll gör mig. Kl 20 är det IDOL och 21 börjar Hollywood fruarna. Lätt och enkelt att titta på med inte alltför mycket hjärngympa som krävs. Jag tittar gärna på lättsmälta program och är jag stressad gör jag det ännu mer. Idag, som det är en ”lågdag” för mig så passar sånt utmärkt.

Hon Isabell Adrian från Hollywood fruar var med i ett reportage i tidningen DAISY som jag gick på bloggeventet. Enligt journalisten som intervjuar henne så är hon en ödmjuk och ganska vanlig tjej. Ingen diva alls. Åh herregud säger jag då för då måste väl TV programmet vinkla henne helt fel.

Nåväl, ser fram emot en soffkväll. Middagen är inte planerad än… Suck. Denna eviga middagsplanering. Ge mig en egen kock!

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
12 years ago

Kommer oxå parkera arslet vid tvn kl 20, härligt med lite kvalitets-tv. O bonusen med att man får irritera sig på Gunilla *skrattar* Finns det nån värre??? Isabel är fruktansvärd oxå, men typisk utnyttjande o hemsk…

Jag kan nog skriva en rad om alla känner jag *HAHA*

niiinis
niiinis
Reply to  Johanna
12 years ago

Oh My god….. Såg du Gunilla? Haha…

Johanna
Reply to  niiinis
12 years ago

Hon är ju totalt galen, en häxa…. Vill inte möta henne i en mörk gränd *skrattar*

niiinis
niiinis
Reply to  Johanna
12 years ago

Hon är säkert seriemördare i själen, hjälp vilken vrickad människa!!! 😮

Husbandet
Husbandet
12 years ago

I will give you a cock 😉

Nästa inlägg

Höstdag

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x