SMINKTIPS

Jag kör ju till och från lite sminktips på bloggen. Tänkte bjuda på ett idag.

Många som sminkar sig glömmer det här med ögonbryn. Eller låt mig säga såhär. Dom känner sig inte kloka med ifyllda ögonbryn. Om ni tänker er typ skäggiga damen med jätte markerade ögonbryn. Det är så man är rädd för att se ut. Många gånger när jag sminkar kunder så ser jag att dom nästan ryggar när jag börjar prata om att fylla i ögonbrynen. man är inte van och tycker att det känns läskigt. Det man ska komma ihåg är att markerar man inte ögonbrynen så ser det mer eller mindre ut som om makeupen flyger upp i taket. Det finns inget som ramar in ögat så att säga. Testa så får ni se skillnaden. Jag lovar!

Det man ska tänka på vid i fyllnad av ögonbryn är ju att man ska tänka ton i ton. Är du väldigt mörk av dig så passar det snyggt med ganska så markerade och väl ifyllda ögonbryn. Är du väldigt ljus så passar det med lite softare i fyllnad. Det säger sig lite självt. Sen ska man komma ihåg att t ex Marilyn Monroe ju inte var direkt ful och hon hade väldigt mörka ögonbryn till sin blonda look. Lite såhär, smaken är som baken. Men något som är säkert är att dom ALLTID ska fyllas i. Om du tillhör skaran som aldrig testat så skaffa dig en ögonbryns skugga. En skugga ger alltid naturligast look.

Makeup store har denna som heter TRI BROW. Det finns massor av olika ögonbryns skuggor och pennor på marknaden så det är bara att prova sig till vilken färg som passar bäst. Jag brukar använda både penna och lite skugga. Det gör jag för att det ska vara hållbart. Först kör man fästet med själva pennan, sedan fixerar man med skuggan. Det finns oxå speciella borstar på marknaden som är till för just ögonbryn. Dom brukar vara väldigt platta och lite snedställda.

Mer ögonbryn åt folket!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marypop
Marypop
12 years ago

Just det.. snygga ögonbryn vill man ha- men hur i helvete får man det? Man kollar på bilder och ser att sina egna växer på ett sätt som gör att det inte går att plocka de så- hur gör man då????
En kurs tack Nina!!!

Nästa inlägg

Ögonfransarna…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x