Flottfläck

20110914-142235.jpg

Idag åt jag tonfisk i olja till lunch. Ja, inte bara det, herregud det räcker inte för mig.

20110914-142248.jpg

Det blev även kokta ägg med majonnäs till. Men åh vad gott och så himla enkelt. En helt perfekt stress lunch.

Precis när jag ätit klart så tappar jag burken med tonfisk i olja i och skvätter upp på min tunika. Jag som inte ska åka hem efter jobbet idag, ska ju kolla in min man som spelar sin första match idag. Innebandy, ja han har tagit upp det igen. Får se hur länge ryggen håller, mer om det i ett annat inlägg. Men är inte det typiskt att man spiller när man INTE ska! Hej VANISH!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Vanish är bäst jag har tom fått bort fettfläckar på redan tvättade kläder. resan var lite för bra vill inte vara hemma nu ( kram

Nästa inlägg

Supercool HÖST till våra små!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x