Fråga mig!

Jag är ju ny på den här bloggportalen och vet att jag fått en hel del nya läsare! Frågestunden gäller ju givetvis ALLA, gamla som nya läsare förstås! Det kanske finns nåt ni vill veta om mig eller nåt annat som rör min blogg. Fråga på. Jättekul….. Sen får ni jättegärna skriva vad ni föredrar att läsa om här inne hos mig. Allt för att bloggen ska vara bra för alla!

PUSS

2
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ammi
Ammi
12 years ago

1. Hur länge har du bloggat?
2. Funderar på att börja blogga men vet inte riktigt om jag vågar. Har du tips på hur man får en underhållande blogg?
3. Färgar du ditt hår själv eller går du till frisör?

Jag gillar dina tyck och tänk inlägg och får oftast ett gott skratt härinne. Det är nåt jag gärna läser om hos dig.

/ Ammi

Maria
Maria
12 years ago

Tack Nina för många skratt varje morgon. Jag är en av dom som inte lämnar mycket avtryck här inne men hoppas du fattar hur många leenden du fixar till här på kontoret varje morgon 🙂 .. Hmm.. Fråga!? Hur träffades du och Tony? Och det skiljer ju några år i ålder på er och hur du tycker att det fungerar? Var det konstigt i början?

Kram / Maria

Nästa inlägg

Såhär noppas ögonbrynen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x