Årets overall!

Årets overall för Milo blev denna!

Ja, lotten föll på denna overallen i år. En Didrikson Kebnekaise Coverall. Vi valde den för att vi tror att den kommer passa Milos lekande på förskolan allra bäst. Pratar man med personalen på förskolan så är vi rörande överens om att det säkerligen kommer att bli mycket liggande lek för Milobebis på förskolan. Han ligger nämligen väldigt ofta och leker. Tror inte att det kommer att vara något undantag i vinter. Det är en stor skillnad på lek i år mot förra året.

Denna hittade jag på Joolin av en ren slump när jag googlade runt lite. Dom låg väldigt bra till prismässigt jämförelsevis med andra inköpsställen på nätet. Nu vill jag införskaffa en stjärnmössa från kids beanie eller en  geggamojamössa med ett stort G i sidan till så han blir en färgklimp i vinter! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Morsanj
Morsanj
12 years ago

Skön unge du har som ligger ner och leker 🙂
Kolla in min blogg http://blogg.alltforforaldrar.se/morsanj/category/vinteroveraller om du vill ha mer tips på vinteroveraller!

Nästa inlägg

Dubbelhaka och kärleken till sitt barn!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x