SMINKTIPS på vardags makeup!

Nu ska jag bjuda på ett riktigt bra ”snabb-tips” för en vardagsmakeup. Denna metod går väldigt snabbt och ser riktigt bra ut utan att det syns att du bara kastat in det i ansiktet på morgonkvisten! Börja alltså med att applicera en kaja llinje med svart kajal. Funkar givetvis med andra färger oxå! Börja i ögonvrån och rör dig utåt. Kom ihåg!!! Man måste inte dra en kajalrand i ett svep. Det är oftast då det blir fel och ser ojämnt och plåttrigt ut. Dutta gärna dit den med små drag istället. Den ska bli större och sörre och större ju längre ut på ögat man kommer.

Ta sedan favoritskuggan eller någon annan passande skugga på en borste. Blås av lite. Applicera sedan över kajallinjen med små drag. Dra gärna borsten fram och tillbaka i små rörelser så att kajallinjen liksom sotas ut tillsammans med skuggan. Våga gå lite uppåt på ögonlocket oxå för att få lite mer effekt. Detta går absolut (och gärna) att göra exakt likadant på nedre fransraden. Denna variant är oftast snyggast men ser genast lite mer mejkad ut. Avsluta med mascara och lite böjda fransar så har den kanonfin vardagslook utan att se för sminkad ut!

Sådär ja! Då har jag bjuckat på ett litet tips på en väldigt snabb vardags makeup. Den markerar ögat fint iom den svarta kajalen under men ser ändå lite fräscht mejkad ut då man applicerar ltie ögonskugga uppepå kajalen. Testa så får ni se, det kan bli riktigt snyggt!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Camilla
12 years ago

Ja va kul med sminktips. Fler sådana och gärna imorrn eftersom jag ska på ladies night ;-).
Gärna ögonskuggasminktips.
gröna ögon, blå top, svarta byxor. vilken färg på skugga och HUR gör man.?!

alldeles för feg när det kommer till mycket färg men det kanske gör underverk.
Sen vill jag gärna veta du skrev att du sminkat ögonbrynen, vilken färg andvänder du och HUR mycket har man på..när jag provat har jag sett ut som mormor som tappat ögonbryna.

Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
12 years ago

Hahaha, du e rolig du! Jag bjuckar på ett sminktips idag, senare. För din skull! 😉 KRAM

niiinis
niiinis
Reply to  Camilla
12 years ago

En sak till, kör safe ikväll tycker jag. Med en sotad sminkning så blir du skitsnygg!

Nästa inlägg

Dagens….. VILL HA

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x