Dagens vill ha och Jeffrey Campbell kopior!

Dagens vill ha! Hittade ett par Jeffrey Campbell kopior på Nelly som bara kostade 449 kr. Ett klipp…..

Fredagens vill ha ska man ju nästan kunna kasta sig till en afterwork i. En sån där klädsel som funkar på jobbet, på mötet, på krogen. En sån ungefär. Vet inte vad jag känner med skorna med det sägs att dom ska vara fantastiskt sköna och så pass sköna att man kan knata omkring i dom under en hel dag. Såna gillar jag. Finns det nåt värre än när man får så ont så man vill gråta? Det bara GÅÅÅÅR inte att gå vidare för då måste man gråta av smärta.

Jag minns en gång när jag och Tony var och gjorde storstan. Jag hade nyinköpta stövlar på mig, mitt jävla pucko. GÅ IN DOM FÖRST säger expediten lite proffsigt när jag hostat upp halva lönen på hennes kassadisk. Hann och tänka att det ju fan är idiotiskt att ett par stövlar som kostar halva lönen ska behöva gås in? Ska det inte ingå ett fotbad I själva stöveln då? Eller en egen fotmassör? Jag som var så överlycklig över mina stövlar tog på mig dom och knatade iväg för glatta live med håret fladdrande. Tills det svartna för ögonen och tårarna trängde fram. Tony fick bära mig på ryggen mitt inne i de fancy områdena. Lite småluriga. Det var nog en härlig syn! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
12 years ago

Hahaha! Jag har också hängt på min mans rygg en natt på väg från krogen. Ett par superhöga stövlar som gett mig skitont i fötterna! 😀

Jakob
Jakob
12 years ago

Hellu du!
Jag har fått ett mission av min flickvän att hitta Jeffrey Campbell kopior, and ” Challange Accepted!” Vet du vart man kan beställa sånt eller köpa såna där så hör gärna av dig på Jakob Nintendocat på FB!

Med såna hälsningar du vet / Jakob

Nästa inlägg

4 barnsmamma?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x