HAHAHAHA

Oh herreminjeeeeee vad vi skrattade i fredags på mitt jobb. Vi satt och lekte med min Mac och hittade den här roliga prylen. Jag skrattade så tårarna sprutade verkligen!

 

I lördags morse satte sig jag och Thedde och gjorde samma sak. Skratta liiiiika mycket då kan jag säga! 🙂 🙂 🙂

 

Milo gillade yrsel fåglarna runt huvudet allra BÄST! I början satt han och tittade uppåt och undrade var dom var nånstans. 🙂 Sötisen, dom andra förvandlingarna ville han inte vara med på. Det var nog för läskigt.

 

Tänk vad roligt man kan ha alltså! Jag måste vara lättroad då man ju haft alla dessa appar i sin telefon. Men det här var så annolunda. När båda kunde bli förvandlade samtidigt. HAHAHAHA, ja jäklar i min lilla låda!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
12 years ago

HAHAHAHA jag viker mig *ASG* Guuud vad kul 🙂

Nästa inlägg

Bilder från idag

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x