Grattis till nya jobbet!

 

Idag vill jag gratulera min man, min kille, min bästa vän, min livskamrat….kalla det vad du vill. Han har i varje fall fått nytt jobb och arbetar sin sita dag som säljare på Dialect idag. Jag har vetat detta ganska så länge men inte skrivit något om det här på bloggen. Idag tänkte jag att jag kan berätta när han kör sin sista dag. Han skulle bjuda på prinsesstårta på eftermiddagen. Det är 6 år sen han började som säljare på Dialect, nu har det dock blivit dags att ge sig ut på äventyr! Han blir nu fältsäljare på ett kanonföretag och jag tror att han kommer att göra det så himla himla bra. Jag lever nämligen med en av Sveriges trevligaste personer förstår ni. Han kan nog ta vilken typ som helst skulle jag tro….. Det kallas social kompetens och det har han i stora lass. Jag är en stolt fru idag och ska klappa honom på pannan på måndag när han nervöst ger sig av till sitt nya jobb!

 

 

GRATTIS min älskade TONY till det nya jobbet, är så stolt över dig! ♥♥♥

 

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
12 years ago

Lycka till med nya jobbet Tony!

Therése
12 years ago

Åh vad roligt, grattis Tony!!

Nästa inlägg

Dagens TIPS! 100 kr rabatt på jacka!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x