Dagens….. VILL HA

Dagens VILL HA! Tokgillar topen med hästtrycket. Den skulle Elliot gilla att jag hade dessutom! 🙂 Chinos i svart måste jag bara införskaffa mig,jag har ett par beiga och passar verkligen dom dagar man känner för tischa och lite slapp. Allt från Forever 21.

Åh, ge mig miljarder så jag kan tokshoppa massa härliga höstkläder. Åh, igår kväll när jag satt och knåpade ihop det här collaget så blir man nästan lite ha-galen! Man bara vill köpa allt och ha alla looker som går att ha. Frågan är bara när jag skulle ha allt på mig eftersom jag har typ ”arbetskläder” dagtid i min verkstad. Men på helgerna och så på kvällen då förstås om man ska iväg någonstans. Ja, nog skulle jag hitta tillfällen att ha dom på mig minsann. I veckan ska däremot lite arbetskläder införskaffas, behöver riktiga arbetsbyxor och tröjor. Ska även trycka dom med min logo så det blir lite på riktigt sådär! 🙂 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon MONDAY!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x