Godmorgon MONDAY!

I morse var jag ute på promenad. 5 vaknade jag och var vrålpigg, kastade på mig kläderna och gav mig ut!

Som vanligt så tittade jag direkt inte ut och märkte när jag klev utanför dörren att det spöregnade. Det är ju så jäkla svart ute klockan 5 på morgonen så man ser faktiskt inte att det regnar. Men som tur var så gav det med sig efter bara en liten stund. Dock så var det verkligen KOLSVART,och jag är mörkrädd. Jag går i 300 liksom. Nästan småspringer för att det är lite läskigt hela tiden. En liten sträcka är verkligen så svart så man inte ser framför sig ens. Huuuu….. Är det regnigt dessutom så blir det liksom ännu svartare. Vi har köpt en reflexväst till Thedde som han ska ha när det är mörkt när han åker moppe. Tror att jag ska börja använda den, den kanske lyser upp? 🙂

Jaha, frukost blev LCHF smörgås och kaffe med grädde. Jag är igång igen och det känns skitbra. Jag riktigt längtar att komma över dom här första dagarna det tar att komma över suget. Sen får man ett konstigt lugn som gör att man bara fortsätter köra LCHF utan ett endaste sug, helt underbart att hamna i det läget.

Nähä….. nu ska jag fortsätta på veckoplaneringen och sen jäklar i min lilla låda ska det snickras! Hörs snart igen. Hörrni, känns inte så motigt att det är måndag idag. Undra vad det beror på? Konstigt nästan med tanke på hur illa jag tycker om måndagar i vanliga fall.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
12 years ago

vilken bra start på dagen. Regn ger bara lite extra motstånd ju :)))))

Nästa inlägg

Marknaden i bilder

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x