En gäst i trädgården denna morgon!

20111004-055359.jpg

Godmorgon puppor! Nu är min morgonvakna period här, den kommer med mörkret. Somnade i första reklampausen av Hollywoodfruar och vaknade 10 i 5. Tack för kaffet!

Tittade ut och får se att vi har en finsmakare utanför. En katt som rotat i soppåsen som ska lämnas på väg till bilden denna morgon. Han har hittat crème fraîche och verkar ÄLSKA det. Så pass att jag inte ens bryr mig om att skrämma bort den. Ät du lilla vän…. Han stoppar in tassen och så slickar han frenetiskt på den.

Hoppas den inte är gammal bara?! Då har vi väl katt diarré på hela ytterdörren sen. Vet att jag slängde en crème fraîche som datumet gått ut på. Hmmm…kanske ska skrämma han ändå?! Eller ställa ut kattlådan…

Jag hoppar upp på motionscykeln först sådär jag fundera!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Söt kisse 🙂 ja, jag har ju tänkt en tanke på järn, men eftersom jag ätit tabletter från graviditetens start har jag slagit bort tanken och trott att det vart något annat. Men kanske det är så att tabletterna inte är nog, jag har haft lite klena värden redan innan till o från. Därför vore det bra om dom kunde svara i telefon så man fick komma och kolla ALLA värden. suck! 🙂 aja, jag får yrsla vidare..tack för tipset iafl 🙂 KRAM!!

Therese
Therese
12 years ago

Den där katten ser inte gammal ut:( om den är och rotar bland soporna så är den garanterat övergiven, och då behöver du ringa djurskyddet eller ett katthem.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Vet du, idag satt vi och pratade om det vid middagen för den var här igen. Jag har ställt ut mat till den och försöker hålla vår katt ifrån den. Satt och tänkte på om vi skulle ta hand om den om den är övergiven? Då måste man väl till veterinären med den först va? Sen måste jag nog köra operation övertalning här hemma är jag rädd!

Tack för tipset!

Therese
Therese
12 years ago

Jag hade nog kollat med Djurskyddet först så de inte fått in någon anmälan. De kan även hjälpa till att fånga in den och kolla om det eventuellt finns något chip ( vilket jag starkt tvivlar). Annars är ett veterinärbesök på plats för att utesluta sjukdomar och bestämma ålder för vidare kastrering, vaccinering och idmärkning. Finns massa kunniga människor att fråga på kattforum.se

Ps. Tack för massa skratt under dagarna när jag såsar omkring i min mammaledighet:)

Nästa inlägg

Blomlåda / kruka tillverkad

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x