En gÀst i trÀdgÄrden denna morgon!

20111004-055359.jpg

Godmorgon puppor! Nu Àr min morgonvakna period hÀr, den kommer med mörkret. Somnade i första reklampausen av Hollywoodfruar och vaknade 10 i 5. Tack för kaffet!

Tittade ut och fĂ„r se att vi har en finsmakare utanför. En katt som rotat i soppĂ„sen som ska lĂ€mnas pĂ„ vĂ€g till bilden denna morgon. Han har hittat crĂšme fraĂźche och verkar ÄLSKA det. SĂ„ pass att jag inte ens bryr mig om att skrĂ€mma bort den. Ät du lilla vĂ€n…. Han stoppar in tassen och sĂ„ slickar han frenetiskt pĂ„ den.

Hoppas den inte Ă€r gammal bara?! DĂ„ har vi vĂ€l katt diarrĂ© pĂ„ hela ytterdörren sen. Vet att jag slĂ€ngde en crĂšme fraĂźche som datumet gĂ„tt ut pĂ„. Hmmm…kanske ska skrĂ€mma han Ă€ndĂ„?! Eller stĂ€lla ut kattlĂ„dan…

Jag hoppar upp pÄ motionscykeln först sÄdÀr jag fundera!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Söt kisse 🙂 ja, jag har ju tĂ€nkt en tanke pĂ„ jĂ€rn, men eftersom jag Ă€tit tabletter frĂ„n graviditetens start har jag slagit bort tanken och trott att det vart nĂ„got annat. Men kanske det Ă€r sĂ„ att tabletterna inte Ă€r nog, jag har haft lite klena vĂ€rden redan innan till o frĂ„n. DĂ€rför vore det bra om dom kunde svara i telefon sĂ„ man fick komma och kolla ALLA vĂ€rden. suck! 🙂 aja, jag fĂ„r yrsla vidare..tack för tipset iafl 🙂 KRAM!!

Therese
Therese
12 years ago

Den dÀr katten ser inte gammal ut:( om den Àr och rotar bland soporna sÄ Àr den garanterat övergiven, och dÄ behöver du ringa djurskyddet eller ett katthem.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
12 years ago

Vet du, idag satt vi och pratade om det vid middagen för den var hÀr igen. Jag har stÀllt ut mat till den och försöker hÄlla vÄr katt ifrÄn den. Satt och tÀnkte pÄ om vi skulle ta hand om den om den Àr övergiven? DÄ mÄste man vÀl till veterinÀren med den först va? Sen mÄste jag nog köra operation övertalning hÀr hemma Àr jag rÀdd!

Tack för tipset!

Therese
Therese
12 years ago

Jag hade nog kollat med Djurskyddet först sÄ de inte fÄtt in nÄgon anmÀlan. De kan Àven hjÀlpa till att fÄnga in den och kolla om det eventuellt finns nÄgot chip ( vilket jag starkt tvivlar). Annars Àr ett veterinÀrbesök pÄ plats för att utesluta sjukdomar och bestÀmma Älder för vidare kastrering, vaccinering och idmÀrkning. Finns massa kunniga mÀnniskor att frÄga pÄ kattforum.se

Ps. Tack för massa skratt under dagarna nÀr jag sÄsar omkring i min mammaledighet:)

NÀsta inlÀgg

BlomlÄda / kruka tillverkad

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x