Dagens TIPS

 

KOLLA!! Huuur fin var inte denna då? En jättefin skinnjacka till barn. Finns på H&M.

WOW, love this! Ja nog fasen skulle vilken unge som helst blir precis hur gudomlig som helst i denna jacka? Till jeans och något bootsaktigt? Men det där är svårt alltså. Att få bootsaktigt utan att det ska se ut som Per från Sibirien. Ja men ni fattar va? Det är ju liknande månboots liksom när de ska erbjudas lite varmare fötter åt våra barn. Går det inte att hitta varmare men ändå lite coolare? Måste det vara så präktigt och KAVATigt? Jag gillar KAVAT, inge snack om det men känner att det skulle behövas Lördagsskor till barn. Såna som inte bara ska vara praktiska och hålla tätt och ge värme utan som faktiskt duger att åka in till stan i och ändå vara fin och inte bara praktisk. Vet ni något sånt ställe så får ni ju hemskt gärna berätta för mig var jag hittar dom?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

I ♥ inbjudningar!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x