Möt min vän Greger!

Idag satt vi och pratade om vilka behandlingar vi ska välja när vi åker på SPA nästa helg.
Det blev en rätt kul diskussion kan jag meddela. Bild lånad från SPA Göteborg.
 
 

Ja herregud vad man kan skratta ihop med sin man ibland. Vi planerar som bäst vår SPA helg nu. Vi ska ringa in våran bokning imorgon och måste bestämma oss för vad vi vill göra.

”Ja , jag vill ha ryggmassage i alla fall” säger Tony.

”Ska du inte ta ryggvaxning först då, så slipper dom stå där och burra i ditt hår på ryggen?” säger jag.

Grejen är att Tony inte har mycket hår alls på sin rygg men tillräckligt störande tycker han själv. Jag har bokat tid till honom för vaxning men han fick förhinder sist. Jag förstår honom, ja det där med förhinder för det lär nog inte vara så jätteskönt! NÄ….. men skit i det. Jag älskar hans små fjun på ryggen som inte gör något alls. SÅ är det med den. Men i alla fall…… Vi skrattade lite åt det där ett tag och sen så påpekar Tony om inte jag ska ta skalpmassage till mig och Greger.

”Men kom ihåg att varna dom först om att det är 2 skalper som ska masseras!” sa Tony och så skrattade vi så vi blev röda i ansiktet.

Greger ja, jag måste berätta om honom. Det är så att jag har en högst irriterande typ av utstående leverfläck i bakhuvudet. Jag HATAR Greger och har haft stora funderingar på att ta bort honom. När jag och Tony träffades så förbjöd jag honom att röra den här fläcken. En kväll så bad Tony om att få titta på den. Efter mycket övertalning gick jag med på det.

”Men titta! Det där är ju GREGER” utbrister Tony och så skrattade vi så vi nästan dog. Varför han kallas för just Greger vet jag faktiskt inte. Men sen har jag berättat om Greger för vissa av mina väninnor och så har vi skrattat så vi nästan dött. Men jag har aldirg visat Greger. En gång uppe i Sälen så brottade mina tjejkompisar ner mig och våldtog Greger. Dom ville titta på han sa dom. Och så höll dom i mig! Taskigt va? Men sen skrattade vi så vi nästan dog. Så Greger gör ju mycket lycka i mitt liv ska jag säga så nu börjar jag nästan känna att jag vill behålla honom. Men jag kommer då rakt inte att ta någon skalpmassage, det är för intimt. 🙂 Alltid när jag går till frisören så varnar jag för Greger. Jag säger att han sitter där bak och tar en kaffe så bli inte rädd om du känner av honom.

Erkänn nu att Du blev jättenyfiken på Greger? Jag säger det direkt, NEJ…. jag tänker INTE bjucka på nån bild på Greger. Det är för intimt! 🙂

 
0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
malin
malin
12 years ago

Jooo Snnnäääällaaaaa, visa Greger!! Snälla, snälla, snälla!!!
Haha underbart, jag håll på och garva ihjäl mig när jag läste om vänninorna som våldtog Greger =) Du skriver så himla roligt och bra, ha en bra dag. och snälla visa Greger 😉

Therese
12 years ago

Du är för härlig, underbart inlägg som förgyllde mitt tråkiga liv i sängen.. haha
Kramar

Johanna Viksell
Johanna Viksell
12 years ago

Jag hade också en ”Greger” tills för 3 år sen då jag bestämde mig och gick till dr så de fick ta bort den. Snabbt gick det och nästan smärtfritt 🙂 Kram

Smink-Anna
12 years ago

Hej jag heter Anna- jag har också en Greggan! Fytti fan säger jag bara!;)

Nästa inlägg

Dagens TIPS

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x