Dagens TIPS

Ny kollektion på HM. Concious collection heter den. Storgillar den puderrosa blusen. Så himla fin. Fanns en del smått och gott att titta på i denna nya kollektion. 

 

Nu börjar det att bli kallt hörrni. I morse fick jag skrapa rutorna på bilen. Som om man inte hade bråttom ändå liksom. Skraaap skraaaap och Milo sitter i bilen och undrar vad det är som händer? Han har säkert redan glömt förra årets skrapande….. Jag tog fram vinterjackan igår och insåg att det är det fjärde året jag tar fram den. Dax för en ny? JA TACK! Såg att HM hade massa fina jackor till bra priser faktiskt. Jag köpte ju 3 jackor till grabbarna när det var lite kampanj sist. 3 likadana svarta blanka dunjackeliknande. Förlåt, kan inte låta bli ibland att klä dom likadant. Kan tänka mig att tonåringarna gör kräkstecknet åt det men dom går ju inte på samma skola så då kvittar det väl kan jag tycka. 🙂

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Låg…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x