Låg…

20111011-072054.jpg

Godmorgon bloggisar! Dåligt bloggande igår blev det. Inte riktigt på humör här förstår ni. Kan vara hösten som gör sitt intågande på riktigt….eller ja. Får bli lite ytligt tugg här på bloggen istället så rotar vi inte så mycket på djupet.

Sitter och dricker mitt morgonkaffe. Kollar in hos en av grannarna som står och kramas. Ser så fint ut…. Alla löv är på väg att släppa och utanför täcks asfalten av färggranna löv. Höst. Ute på landet är det svart kan jag meddela och vi har satt på golvvärmen och nu har varmvattnet försvunnit istället. Skulle bada med Milo igår och fick kasta mig upp då det var kallt ju för farao. Jag som badar så varmt så jag blir flådd. Måste kolla upp va detta beror på, har precis hittat instruktionsboken på pannan.

Nu sista rycket sen iväg till förskolan.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
lillal
lillal
12 years ago

Några kramar kanske piggar upp 😉 Jag var sjukt låg igår med…trist väde…grått kallt och trött…..Jag tror mitt vilddjur håller på får tänder så två nätter i rad har jag vart vaken mellan 2-3…..grrr det är hemskt…du vet ju hur det är 😉 Jag har hellr inte sovit många hela nätter …dock på 16 månder..men deet är jobbigt………… 🙁 Well well ha en toppen bra dag, kram Lina

niiinis
niiinis
Reply to  lillal
12 years ago

Tack söta Lina! Ja, kramar piggar alltid upp! Ja, det där med sova är ingen hårdvara hemma hos oss. Men det blir bättre och bättre som tur är. När man känner att det går för fort och att dom växer ifrån en kan man tänka på dom där jobbiga nätterna med tandagnisslan och annat. 😉 Kram tillbaka

Nästa inlägg

Dagens…. VILL HA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x