ERBJUDANDE TILL MINA LÄSARE!

 

Jag har nu fått äran att vara en av dom som  ingått ett samarbete med Elisebags.se.  Jag får ge mina läsare en speciell personlig erbjudande kod som berättigar dig till rabatt på Elise Fashionbags skötväska. För att få tillgång till erbjudande koden mailar du mig på niiinisbloggen@hotmail.se . Mailadressen fick oxå nedanför bilden till höger i menyn. Passa på nu ifall Du vill ha en exklusive skötväska som även går att använda som en snygg väska till sig själv!

 

Jag har nu ingått ett samarbete med Elisebags.se och har möjligheten att ge mina läsare en personlig erbjudandekod. För att få tillgång till erbjudande koden så måste nu maila mig så mailar jag er koden. Mailadressen hittar ni i menyn ovanför under fliken kontakt.

Måste säga att väskorna är underbart snygga.. Klart man ska beställa en. Utan tvekan.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Svårt att bli gravid…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x