Lagar ni middag varje kväll?

20111012-171832.jpg

Nej, det är ingen spya. Detta är min LCHF scones/fralla deg som står och mojsar till sig. Ikväll äter vi matiga smörgåsar till kvällsmat. Vi orkade inte laga mat! Milo fick uppvärmda köttbullar med makaroner han eftersom han inte är någon smörgåshaj. 😉

En fråga!? Lagar ni middag varje kväll?

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Ja, eftersom vi måste ha matlåda. Men jag hade gärna ätit mackor med gott i, Men daniel är en riktig kött o potatis människa. haha.. skönast e fredagar då man kan äta vad man vill!! en macka om det är så, 🙂

niiinis
niiinis
12 years ago

Ja, vi är väl egentligen oxå kött och potatis människor men ibland händer de att det blir en smörgåshistoria av det hela. Mysigt tycker jag och bulla upp sig i soffan tidigt och bara sitta och äta mackor. 🙂

A
A
12 years ago

Ja, det blir matlagning i stort sett varje kväll. Fast en kväll i veckan (oftast fredagar) brukar vi köra hämtmat. 🙂

Nästa inlägg

ERBJUDANDE TILL MINA LÄSARE!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x