BILDBONANZA från UnderBARA BARNmässan!

Nu sitter jag i bilen och är på väg till Båstad. Tänkte att jag skulle blogga lite om gårdagen. Morgonen bjöd på så himla fint väder så de var inte klokt.

 

Milo med musse Pigg på DVD:n.

 

Jag bredvid…


Jag var VIP inbjuden som bloggare och fick komma in på mässan en halvtimme innan andra. Därinne väntade en ”badge” att hänga runt halsen, sen blev man visst överöst av massa goodiebags. Så lyxigt! Fick även en påse med frukost i.

 

Från Underbara BARN fick man en goodiebag med massa smått och gott!

 

Oj oj oj, massa härliga produkter. T.o.m en regnjacka till Milo. Igår när jag satte mig för att gå igenom alla goodiebag påsar på vardagsrumsgolvet var det som julafton för tusan gubbar.  Produkterna jag fick kom från Namnsmycken, Jollyroom, Rockefella, Miss Dee m.m.

 

Sen blev det såklart en del shopping. Hade kunnat bli mer om jag tagit med mera pengar. Som TUR var så var kön till bankomaten inne på mässan 1 mil lång så jag fick strunta i det sista. 🙂

Nu köpte jag den där GEGGAMOJA mössan till Milo som jag planerat till Didrikson overallen. Det lustiga var att det blev finast med den större mössan. Den som heter M i deras kollektion. Då sitter den lite pösigt uppepå huvudet som jag tycker är så fint.

 

Det blev oxå lite inköp från  LYNDMYR of Sverige. Kalsonger i stl: 60 faktiskt. Bra ”lära sig gå på pottan” kalsingar. Sitter lite tajtare. Badbrallor till nästa sommar och så en stickad jättefin mössa.

Lundmyr har en så fin detalj på vissa av sina produkter. Ett stort grått hjärta med bokstaven L på. Denna kan vara fin att hänga i lilla vagnen t ex.

En orientalisk inspirerat amningsplats.

Kolla folkmassan!!!

Lilttle fairies.

Min fina kille gick och bar på mitt bokställ. 🙂

Kolla vem som var där då? Om inte självaste DORA som Milo bara älskar. Tror ni inte att han sov precis när DORA gick förbi, typsikt. Tur jag hann ta ett foto på henne innan hon drog!

Fanns massor för barn att göra. Detta var ett utav Milos favvoställen på hela dagen. Han stod snällt och väntade på en speciell bil med släp. 🙂

Äsch, va i helskotta tänkte Milo. Bara jag får köra NÅN bil!

Fick äntligen träffa en bloggare som jag ”känt” i cyberrymden under många år. Fina Agnieszka med hennes fina barn och även kompis Sofia med en liten 3 veckors bebis.

Ok, jag började lägga in bilderna när vi åkte från Enköping. Nu är vi i tjottahejti i närheten av Göta Kanal någonstans i mitten av Sverige, Mariestad säger Tony. Så långt tid tog det att lägga in alla dessa bilder. Piuuuh! 🙂

 

I alla fall, mässan är helt fantastisk. Har Du möjlighet att besöka den så gör det. Det finns så himla mycket att titta på, handla, göra. Farmödrar, mormödrar, pappor, mostrar, gravida, föräldrar med småbarn, stora barn….. åk dit! Jag är så glad att jag fick möjligheten att åka.

Nu ska jag vara lite kartläsare här, GPS:en funkar sådär.

Ha en fin lördag alla. Hörs snart igen. ♥

 

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Var supertrevligt att träffas IRL!!!! Kanske till och med kan boka in en date någon gång, för så långt ifrån varandra bor vi ju faktiskt inte:)

kramar

SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)
12 years ago

Kul att träffa dig och att läsa lite i din blogg 😉

angelixa84
12 years ago

Fuskigt!! Skulle också ha velat haft vip pass 🙁 men fick inget. vet inte varför.Aja, vi får satsa på att gå nästa år. Hoppas ni ha en bra måndag!

Ser faktist ut som omni har haft det ritkgit kul..lite avis, sonen blev liggandes med feber hemma hela helgen.

niiinis
niiinis
Reply to  angelixa84
12 years ago

Plutten då, hoppas han kryar på sig!

Nästa inlägg

Hannah och jobb :)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x